Mitt kommande fotoprojekt

I inlägget om 2021 skrev jag lite om ett kommande fotoprojekt och jag tänkte berätta lite mer om det här.

Tyvärr så kan jag inte ge alltför mycket detaljer då jag är i ett ganska tidigt stadie i projektet, men huvudsaken är att jag har kommit igång med det.

Den fotografiska biten av projektet beräknas vara klar sommaren 2022 och insamlingen av information, i form av kulturhistoria, beräknas vara klar i slutet av detta år. I början av 2022 kommer jag påbörja med att samla alltihopa i bokform och därefter ta nya bilder vartefter som jag behöver dem, ifall jag skulle behöva nya bilder vill säga.

Som du kanske förstår såhär långt så handlar det om en fotobok av kulturhistoriskt värde och det är något som jag brinner för just nu. Men det är inte bara kulturhistoria utan det är också mycket natur som kommer finns med i boken.

Jag hoppas på att kunna dela med mig fler detaljer kring detta projekt framöver, men såhär långt så får ni vänta med spänning.

Föregående Året 2021
Nästa Kommande projekt: fotoskola för naturfotografer

Lämna en kommentar